WebSpeaking Avatars Pitcht bij Haarlem Valley met Jort Kelder

WebSpeaking pitcht onverwacht bij Haarlem Valley (Present Your Startup)

Soms heb je geluk en soms ben je in de gelegenheid je kans te pakken…  en soms gebeurt beide…

Jort Kelder vroeg wie er nog wilde pitchen en keek op dat moment mijn kant op. Er bleek vlakbij iemand zijn hand opgestoken te hebben. Nader onderzoek leerde dat ik het zelf was… ja… en dan moet je dus het podium op. Nu zat ik behoorlijk vooraan, maar vreemd genoeg gaat er nog heel wat door het hoofd voordat ik bij het podium aangekomen was… Wat ga ik vertellen, hoe breng ik mijn avatars het beste onder de aandacht, hoe vertel ik dat onze avatars goed op een tablet werken en dat we een app hebben ontwikkeld waarbij de we ouderen helpen met veel van hun dagelijkse vragen en activiteiten. En gebruik ik het woord avatar, of poppetje, of digitaal personeel, of virtual agent? …en hoe weten ze dat het goed is om in deze oplossing te investeren? Dat we al veel goede reacties uit het werkveld hebben…

Enfin, uiteindelijk heeft 3% van mijn gedachten het gehaald op het podium, en dat vond ik een zeer aardige score…

Hier de pitch: